Raspisan konkurs u okviru Programa Exchange 4

Bez autora
May 22 2013

Konkurs za podnošenje predloga projekata u okviru Exchange 4 grant šeme raspisan je 20. maja, a rok za dostavu projekata je 4. jul 2013. godine. Exchange 4 je dvogodišnji program koji finansira Evropska unija. Njime rukovodi Delegacija Evropske unije u Srbiji, a sprovodi Stalna konferencija gradova i opština - Savez gradova i opština Srbije. Opšti cilj Programa Програма EXCHANGE 4 je da doprinese procesu strateških promena na lokalnom nivou kroz unapređenje administrativnih kapaciteta i efikasnosti pružanja usluga u jedinicama lokalne samouprave u Srbiji, u skladu sa principima reforme javne uprave, posebnim nacionalnim politikama i praksom EU. Kako bi doprineo postizanju opšteg cilja, svrha Programa je jačanje jedinica lokalne samouprave u oblasti opštinskog planiranja, finansija i pružanja usluga, na osnovu postignitih rezultata iz prethodnih faza programa podrške jačanju kapaciteta lokalnih samouprava.

Raspisan konkurs u okviru Programa Exchange 4Konkurs za podnošenje predloga projekata u okviru Exchange 4 grant šeme raspisan je 20. maja, a rok za dostavu projekata je 4. jul 2013. godine.

Exchange 4 je dvogodišnji program koji finansira Evropska unija. Njime rukovodi Delegacija Evropske unije u Srbiji, a sprovodi Stalna konferencija gradova i opština - Savez gradova i opština Srbije.

Opšti cilj Programa Програма EXCHANGE 4 je da doprinese procesu strateških promena na lokalnom nivou kroz unapređenje administrativnih kapaciteta i efikasnosti pružanja usluga  u jedinicama lokalne samouprave u Srbiji, u skladu sa principima reforme javne uprave, posebnim nacionalnim politikama i praksom EU.

Kako bi doprineo postizanju opšteg cilja, svrha Programa je jačanje jedinica lokalne samouprave u oblasti opštinskog planiranja, finansija i pružanja usluga, na osnovu postignitih rezultata iz prethodnih faza programa podrške jačanju kapaciteta lokalnih samouprava.

Više informacija o konkursu možete pronaći ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik